Онищенко розповів про свого нового адвоката і книгу про «плівки з Порошенком»

Онищенко розповів про свого нового адвоката і книгу про «плівки з Порошенком»

Марта Борщ, яка відмовилася від посади аудитора НАБУ і стала адвокатом нардепа Олександра Онищенка, взялася за справу через інформацію у ній про президента України Петра Порошенка.




Таку думку в інтерв’ю NewsOne висловив сам Онищенко.


За словами Онищенка, Борщ знала про кримінальні провадження, відкриті проти нього, і їй цікава «історія, яка пов’язана з Порошенком».

Нардеп додав, що Марта Борщ зустрілася з ним і вивчила його справу.



«Я їй розповів, що і як відбувалося. Я так розумію, що її більше зацікавило питання — домогтися правди у цій справі … Думаю, вона для себе зрозуміла, хто такий Порошенко, що він за людина, і її інтерес — розібратися в цій історії і довести до логічного кінця», — додав він.

Також Онищенко повідомив, що вів «переговори з американськими правоохоронцями», і йому «вдалося довести, показавши реальну схему по газу, що у «газовій справі» немає ніякого кримінального підґрунтя, а справа — сфальсифікована».

«Цікавляться (справою — ред.), зокрема, у Міністерстві юстиції (США)», — зазначив Онищенко.

«Думаю, такий адвокат, як Борщ, мені допоможе — і у спілкуванні з ними, і щоб в якійсь мірі довести свою невинуватість. Її не цікавить моя екстрадиція (в Україну — ред.):  я в Іспанії, і це ніяк не пов’язано з американськими адвокатами. Думаю, її більше цікавить, куди йдуть американські гроші, які надають Україні — як їх «пиляють» і куди вони йдуть», — зауважив він.

Також нардеп повідомив, що про «плівки з Порошенком» він написав книгу.

«Я написав книгу і розповів усю свою ситуацію в ній. Я перебував поруч, близько з Порошенком понад 2 роки і хотів показати, розповісти про його сутність, щоб люди дізналися перед тим, як йти на вибори — його внутрішній світ, сутність, жадібність, світогляд, що це за людина», — заявив Онищенко.

«Думаю, ця книга допоможе людям визначитися з вибором, який вони будуть робити на виборах — і президентських, і до Верховної Ради», — додав він.

Онищенко додав, що уривки з книги вже давав читати «деяким політикам і близьким людям»: «Вони читали її цілодобово, не відриваючись».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий