Оргія посеред Нью-Йорку: дуже відверта елітна еротична вечірка (18+)

Оргія посеред Нью-Йорку: дуже відверта елітна еротична вечірка (18+)

Судячи з публікацій, в рекламі клуб не потребує. На закриту вечірку в п’ятизірковому готелі в Нью-Йорку було подано близько тисячі заявок, кожна з них була розглянута, і запрошення отримали лише 100 осіб: 25 чоловіків та 75 жінок.


00042db8_medium

Причому для чоловіка вартість участі в одній вечірці становить $1.875 (якщо він приходить з подругою, вартість вхідного квитка скорочується на 375 доларів). Дам пропускають безкоштовно. Річний абонемент на всі заходи клубу і особливі послуги коштує 75 тисяч доларів.



00043e2b_medium

Засновник клубу Деймон Лоунер робить ставку на багатих чоловіків з гарними манерами, переважно молодого і середнього віку (до 60 років). Запрошені жінки зазвичай не старше 40. Крім спеціально навчених жриць любові і акторів, в іграх і оргіях можуть брати участь всі бажаючі.

303833_4

Бажаним елементом вбрання під час вечірки є маски — мереживні білі, золоті. Втім, деякі учасники еротичних розваг у Нью-Йорку визнали можливим не приховувати свої обличчя.

adnay3

Багато що під час вечірок Snctm нагадує епізоди фільму ‘Eyes Wide Shut’ Стенлі Кубрика або більш сучасних варіацій на тему ‘Fifty Shades of Grey’.adnay2

Джерело

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий