Ось таке м’ясо продають в «Сільпо» (фото)

Ось таке м’ясо продають в «Сільпо» (фото)

Товариш сьогодні придбав свинний ошийок, привіз додому, почав нарізати — з м’яса витекла субстанція салатового кольору, невідомого походження, пише Андрій Лабай.




P.S. Ця маса легка, отже не для ваги. Вона — слизька і неприємно пахне, неприроднього світло-салатового кольору. Таке враження, що «відмивали» гниле м‘ясо і хімія забилася у порожнину в м‘ясі.


P.S.2: Щойно передзвонив товариш: був у Сільпо (завдяки Варті його вже там чекали). Зі сторони адміністрації магазину є повне розуміння (обіцяють з’ясувати цей випадок з постачальником), припускають, що причиною можуть бути ін’єкції, які робились тварині. Пропонували відшкодувати вартість м’яса + компенсація, однак товариш відмовився (мета посту — не отримання, якоїсь матеріальної вигоди, а недопущення такої ситуації в майбутньому), має намір передати м’ясо на експертизу для з’ясування — що ж це таке.

Fozzy Group надає роз’яснення, щодо виникнення даного інциденту.
Ми з’ясували у постачальника обставини виникнення зеленої субстанції у м’ясі. Іноді при проведенні щеплення тварині голка може потрапити у лімфовузол чи судину, що у деяких випадках викликає утворення абсцесу.
На жаль, побачити ззовні на великому шматку м’яса дане запалення неможливо, тільки при нарізанні на менші шматки.
Ми разом з виробником посилимо контроль якості продукції, щоб виключити повторення даної ситуації.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий