Овочі за ціною збитого літака: Зеленському показали, як українці змушені виживати

Овочі за ціною збитого літака: Зеленському показали, як українці змушені виживати

У літню пору дуже часто хочеться поласувати овочами і фруктами, так як українська спека в цьому році іноді просто не дає вибору. Але, не залишають вибору і ціни на українських ринках, які не дозволяють придбати елементарні овочі звичайним українцям.




ринок

ринок

Про це написав юрист Михайло Шнайдер на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.


«Цей лоток з овочами знаходиться недалеко від мого будинку. Друзі, зверніть увагу на ціни. Помідори — 55 гривень, перець — 45 гривень, баклажани — 50 гривень за кілограм. Ви тільки вдумайтеся в ці цифри. Хіба простий український пенсіонер, зможе собі дозволити купити кілограм помідорів за 55 гривень? Звичайно немає. Тому вони і плачуть, дивлячись на такі космічні ціни. І я не перебільшую. Вони справді плачуть. Це просто не вкладається у мене в голові. Наші старі не в змозі купити не те, що фрукти, а самі елементарні овочі. Ні в одній цивілізованій країні світу, таке в принципі неможливо. Хлопці, так далі жити вже просто не можна. Або ми починаємо щось змінювати, або ми просто приречені..» — эмоциаонально написав Шнайдер.

В коментарях відразу відгукнулися українці:



«Херсон заївся, все на погоду косять, зелень взимку була дешевше ніж зараз.», «У нас така на жаль нація, обдурити, обважити,принизити і обібрати до останньої нитки», »  Це де так ох**ли?», «Боюся, ми просто приречені.», «Будемо їсти банани, вони дешевші», «Зате капуста подешевшала».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий