Павло Нусс: пропаганда проти Порошенка доведена до абсурду

Павло Нусс: пропаганда проти Порошенка доведена до абсурду

Відомий український політичний аналітик Павло Нусс на своїй сторінці в Facebook пише про те, що протягом усього Великоднього тижня крім російських і проросійських ЗМІ, новинний український сайт «страна.юа» щосили «намагався проінформувати населення про охорону Порошенко під куполами церков і дезінфекції ікон там же для нього ж». За словами Павла Нусса, в період пасхальних богослужінь в українських храмах, в яких Порошенко брав участь, багато українців «дізналися в деталях про фобії Порошенко».




«У Великодню ніч, втім, як і на інших заходах, Порошенко фактично не використовує охорону для мінімізації фізичного контакту з оточуючими його людьми в місцях масового скупчення, в тому числі, і під час візитів на передову і прифронтову. Нерозумно заперечувати той факт, що на величезній кількості проаналізованих фото- і відеоматеріалах з безпосередньою участю Порошенко, навіть в діапазоні «зони підвищеного ризику» часто відсутні хлопці з «охорони», — написав Павло Нусс. Він додає, що в більшості випадків Порошенко доступний для комунікабельних та активних українців. Ця його відкритість говорить про те, що Порошенко, як керівник і політичний лідер України, впевнений в собі, вірний своїй справі, довіряє українцям, з якими контактує «під відкритим небом», на території України і за її межами, на фронті і в тилу. Аналітик підкреслює, що безперечно, це позитивна риса, особливість політика європейського типу і показник демократичних переконань і цінностей.


«У Порошенко, судячи з усього, зовсім відсутній комплекс паталогічного страху, яким страждає більшість глав держав, керівники великих компаній, не кажучи вже про лідерів воюючих держав, про що, власне, і йдеться. Тим, хто впевнено твердить тезу про «охорону Порошенко на Великдень і дезінфекції ікон перед тим, як він вклонився їм» хочеться відповісти, що це все нісенітниця. Такі заходи, як «дезінфекція ікон …» — нормальна практика більшості храмів масового паломництва, в яких службовий персонал протирає лики святих не тільки перед «віпами» на Великдень, а й в будні для захисту здоров’я прихожан», — написав Павло Нусс.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий