Переваги маленьких грудей: не так вже й погано

Переваги маленьких грудей: не так вже й погано

Представниці прекрасної статі з маленькими грудьми можуть робити багато речей, які не під силу тим, у кого великий бюст. Отже, читайте про бонуси невеликих грудей прямо зараз!


Чоловіків цікавите саме ви

У чоловіків виникає менше непристойних думок при вигляді дівчини з маленькими грудьми. Тому є більше шансів, що вони розгледять в жінці цікавого співрозмовника, ніж просто об’єкт свого жадання. А ми ж всі мріємо, що чоловік полюбить нашу душу, а не тільки тіло.

Нема проблем з покупкою білизни

Вибір білизни для невеликого бюста значно ширший, ніж для великих грудей. Так що в більшості випадків є в наявності вподобана білизна — мереживна, красива, на будь-який смак і колір. А це ж важливо, правда?



Картинки по запросу бюстгальтер на маленькую грудь

Білизну можна взвгалі не носити

Ну і крім того, білизну можна взагалі не носити! Літо — це ваша пора. Сарафани, сукні з відкритою спиною, вечірнє вбрання, та й просто маєчка на тоненьких бретельках — в цьому ви будете відчувати себе вільною і сексуальною.

Картинки по запросу красивая маленькая грудь

Можна спати на животі

Пишногруді дівчата майже не можуть дозволити собі спати на животі — це незручно і навіть болісно. А ви можете змінювати пози під час сну і не відчувати будь-якого дискомфорту. Адже це здорово!

Легко займатися спортом

Так-так, займатися спортом значно зручніше, якщо у вас невеликі груди. Уявіть, що дівчатам з великими грудьми біг практично протипоказаний. А вам ні! Та й будь-які вправи вам робити простіше і легше.

При схудненні груди не зменшаться

Ви явно в курсі, з чим стикаються пишногруді дівчата, коли починають худнути. У них починають танути і прямо-таки здуватися груди, а це виглядає абсолютно не естетично. А ви втратите зайві кілограми, але груди збережете!

Картинки по запросу бюстгальтер на маленькую грудь

Після вигодовування дитини груди не зменшаться

Всі дівчата з великим бюстом бояться, що після пологів і годування грудьми вони втратять форму грудей. Це їм дійсно сильно загрожує. А вам в меншій мірі. Ваші акуратна і маленькі груди навряд чи деформуються.

Маленькі груди можна візуально збільшити

Білизна з ефектом пуш-ап прекрасно може збільшити груди і зробити їх більш апетитними. А ось заховати величезний бюст не так-то просто.

Ви виглядаєте молодшою і стрункішою

Маленькі груди взагалі виглядають такими охайними. І відповідно, їхня власниця виглядає молодшою і стрункішою. Зазвичай дівчата з великими грудьми мають далеко не ідеальну фігурою. А у вас, швидше за все, з цим все в порядку.

Картинки по запросу красивая маленькая грудь

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий