Під судом проти Крисіна зібралися «тітушки»(фото, відео)

Під судом проти Крисіна зібралися «тітушки»(фото, відео)

До Дарницького райсуду Києва, де у понеділок слухається справа Юрія Крисіна, стягуються підозрілі молодики спортивної статури.




Про це повідомляє кореспондент «Української правди«.


«Тітушки» збираються неподалік будівлі суду, у парку «Таращанець».

За підрахунками УП, їх там близько 50. На прохання представитись вони не відповідають.



Також біля суду збираються націоналістичні громадські організації С14 і «Національний корпус».

 

ФОТО: ЕЛЬДАР САРАХМАН
 

ФОТО: ЕЛЬДАР САРАХМАН

Розгляд справи було призначено на 13:30, але почався він близько 14:00. У ній Крисіна звинувачують у катуваннях, внаслідок яких постраждали Владислав Іваненко, Світлана Кирилаш та Катерина Веремій.

Також обвинувачуваним у справі проходить Сергій Чемес, який зараз перебуває під вартою.

На суд прийшов і сам Крисін, якій наразі не арештований. Біля будівлі його зустріли активісти і поставили кілька питань. У відповідь Крисін лихословив і казав, що не винуватий у вбивстві журналіста газети «Вести» В’ячеслава Веремія.

Юрій Крисін

Юрій Крисін
ФОТО: ЕЛЬДАР САРАХМАН

За інформацією «Громадського», також Крисін заявив активістам, що не знає молодиків, які зібралися, проте пізніше підійшов до них та спілкувався.

Як повідомляє кореспондент УП, на засіданні Крисін і двоє захисників Ігор Василенко і Тетяна Гнатюк попросили суд перенести слухання справи. Своє клопотання обвинувачуваний пояснює тим, що його адвокат перебуває в Луганській області. Захисники клопочать, бо хочуть мати час на ознайомлення з обвинувальним актом.

Після цього суд відправився до нарадчої кімнати, аби ухвалити рішення щодо клопотання про продовження запобіжного заходу для Чемеса і вирішити, чи переносити судове засідання.

Тим часом до суду підійшло підкріплення з 40 нацдружинників і 15 членів С14. Також до суду підігнали ще один автобус з правоохоронцями.

 

ФОТО: ЕЛЬДАР САРАХМАН
 

ФОТО: ЕЛЬДАР САРАХМАН

За словами активістів, близько 14:30 більшість «тітушок» пішли на Дарницький вокзал. С14 стверджує, що частина з них в їдальні «Пузата хата».

Націоналісти зайшли у двір суду і вигукують «Крисіна за грати!»

На відео внизу мама Веремія Катерина на засідання просить суд покарати Крисіна, а сам Крисін просить по відтермінування розгляду справи.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий