Пілінг для тіла – приємна гладкість шкіри!

Пілінг для тіла – приємна гладкість шкіри!

Здавалося б, колись модне й далеко не всім відоме слово «пілінг» зараз скрізь афішується на сторінках у Мережі, і це слово перетворилося на знане всіма представницями слабкої статі. Це стандартна процедура на порозі літа, яка приготує шкіру до сезону відкритого одягу й дозволить насолодитися натуральним блиском і шовковістю ніжок та інших ділянок тіла.




Пілінг – це процедура очищення шкіри, у процесі проведення якої верхні потовщені старі шари шкіри відлущуються й відпадають. Процедура займає важливе місце у догляді за тілом, після чого шкіра стає гладенькою, відновлюється. Майже кожна косметологічна клініка сьогодні пропонує клієнтам зробити цю процедуру, відчувши, якою після неї стає шкіра.


Розбираємося у видах.

Механічний пілінг вважається найбільш простим видом. Це масування шкіри косметичними засобами, що сприяють відлущуванню частинок шкіри за допомогою абразивних речовин.



Хімічний пілінг роблять, використовуючи активні речовини – кислоти, мінерали, глину. Зазвичай таку процедуру роблять для шкіри обличчя, ділянки шиї, декольте й для рук, що сприяє омолодженню.

Апаратний пілінг – це використання лазеру, ультразвуку, вакуумної методики. Такий вид пілінгу запускає процеси регенерації, проте він є й найбільш агресивним, тому й здійснюють його здебільшого згідно з рекомендаціями медичного спеціаліста. Апаратний пілінг має особливий ефект в усунення косметичних дефектів шкіри.

Будь-який вид пілінгу сприяє очищенню шкіри від ороговілих клітин та забруднень, насичує її киснем, запускає процес відновлення. Інтенсивно відбуваються обмінні процеси, шкіра стає більш підтягнутою. Пілінг тіла також усуває целюліт і попереджає передчасне старіння шкіри. Ефективний у боротьбі з ожирінням.

Збираючись робити запис на салонну процедуру, зверніть увагу, чи немає у вас:

—         відкритих ран чи запалень на шкірі;

—         відкритої кровотечі чи менструації;

—         загострених інфекційних захворювань;

—         захворювань шкіри;

—         періоду вагітності чи годування грудьми.

Рекомендації щодо процедури:

—         Вік від 18 років;

—         шкіра втратила еластичність на таких ділянках тіла, як живіт, стегна, декольте чи/та сідниці;

—         целюліт (рекомендовано поєднувати процедуру пілінгу з обгортаннями та іншими видами масажу);

—         вугрі на спині чи грудях;

—         наявність розтяжок;

—         зайва вага;

—         поява симптомів фото старіння шкіри.

Проведіть це літо з гладенькою шкірою, а наш косметологічний салон  Mediostar Вам у цьому допоможе!

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий