Плотницький не втік і провів нараду

Плотницький не втік і провів нараду

Лідер луганських сепаратистів Ігор Плотницький вранці 22 листопада провів робочу зустріч, повідомляється на його сайті.




Його розмову з так званими в. о. «міністра надзвичайних ситуацій ЛНР» Сергієм Іванушкіним і в. о. «міністра внутрішніх справ ЛНР» Володимиром Черковим у кабінеті записали на відео.


Напередодні речник українського МВС Артем Шевченко заявляв із посиланням на джерела, що Плотницький утік до Росії. Цьому передувало оточення центру окупованого Луганська і заява Ігоря Корнета про те, що він залишається головою т.зв. «МВС ЛНР».

Тепер Плотницький доручив розібратися зі спробою Корнета вчинити «державний переворот».



 

 Іванушкін повідомив, що напередодні о 15:30 в Луганську сталося часткове відключення від електропостачання, через що нібито не працювала і телерадіокомпанія. О 20:30 електропостачання поновили.

«Я так розумію, що відключення сталося, тому що втрутилися «фахівці» Корнета?», – запитав Плотницький.

Він звернувся до Черкова: «Всі ці інсинуації – з цим пора закінчувати. По Корнету, по всіх його заявах, хто там легітимний, хто не легітимний. Суд поставив крапку».

 

«Мені здається, що ми недооцінили ту кількість і склад правопорушень, злочинів, які чинив колишній міністр внутрішніх справ. Тому що піти на таку авантюру, як спроба державного перевороту і захоплення влади, – за цим ховається щось більше», – сказав Плотницький.

Він затвердив «заступників» нового керівника «МВС ЛНР» і доручив разом із «генпрокуратурою» розібратися з ситуацією, яка склалася за минулу ніч.

За даними «Новой газеты«, у середу вранці Плотницький провів урядову нараду, на якій були присутні керівник його адміністрації Ірина Тейцман, начальник «служби урядової безпеки МВС ЛНР» Євген Селіверстов і голова «ДТРК ЛНР» Анастасія Шуркаєва.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий