Плювок в обличчя кожному: в мережі скандал через звання Луценко

Плювок в обличчя кожному: в мережі скандал через звання Луценко

Українців вкрай обурило, що «жінкою третього тисячоліття» в Україні обрали Ірину Луценко




Про це свідчать численні повідомлення в соціальних мережах, повідомляє newnews.in.ua.


«Відчуття, що ти присутній на виставі в театрі абсурду, де сценарій написано божевільним маразматиком», «Хто вибирав, яке жюрі, прізвища! Оголосити придурків на всю країну, щоб їм в спину плювали і не тільки!!!», «Дно пробито! Назвати це жінкою тисячоліття міг тільки долбо*об тисячоліття!!!», «Ну це вже піздец повний!!!», «Бля*ь, Люблю свою Україну, але вона останнім часом стає якоюсь Педарасією. Відчуття таке, що ми не люди, а якісь чмарі», «Тут одне пояснення, там нас всіх вважають тупими, безхребетними і абсолютно порожніми істотами! Це просто плювок в обличчя кожному!» – пишуть в інтернеті.

Таку ситуацію називають ганьбою.



«А що не можна було знайти щось краще? Чи вже жінки в Україні перевелись? Ганьба всім українцям», «Невже самі Луценки не розуміють як вони ганебно виглядають? От не соромно ж їм! Бидло і все», «Смішно, гидко і соромно за країну», «Яка ганьба! Луценко ганьба, ганьба, ганьба!!! Вам не соромно українського народу», «До чого іде Украіна з цими баригами ? Ганьба! Уже почали лайно нагороджувати це капець!» – пишуть користувачі соцмереж.

В мережі підкреслюють, що Луценко зовсім не заслуговує такого звання.

«Жахливо, коли підмінюються поняття і цінності. В Україні так багато жінок, які дійсно є гордістю нації, так ні, потрібно було вибрати цю. А чому, та тому, що чоловік її став прокурором без профільної освіти, так чому б і дружину не зробити жінкою року без заслуг», «Це зайвий раз підтверджує, що усе продається. Після того як ця депутанка купляє квартири за мільйони, вдягається за сотні тисяч, їй вручають цю х*рню. А що вона такого зробила щоб її такою призначили?», – йдеться в коментарях.

Politeka

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий