Почалось! Онищенко злив першу так звану «плівку» на Порошенко (аудіозапис)

Почалось! Онищенко злив першу так звану «плівку» на Порошенко (аудіозапис)

Видання «Страна» опублікувала запис, зроблений нардепом Олександром Онищенком з нібито депутатом Олесем Довгим, який за його твердженням приїхав з ним домовлятися.




Онищенко пояснив виданню, що перший раз як парламентер Довгий прилетів до нього на зустріч до Італії.


«Я попросив, щоб він розписав кошторис — скільки грошей я віддав за 2,5 року Порошенко, скільки мені пред’являють і як нам звести бюджет. Я підрахував і вийшло близько $ 50 млн, які мені заборгував Порошенко. Довгий сказав, що все доповість Першому і повернеться з пропозицією», — розповідає Онищенко.

Друга зустріч відбулася в Лондоні. Онищенко стверджує, що цю зустріч, він записав за допомогою послуг британських детективів, які організували аудіо і відео фіксацію розмови. Але оприлюднений тільки аудіозапис.



За словами Онищенка, суть розмови зводиться до зустрічної пропозиції: «Довгий від імені влади пропонує, щоб всю відповідальність у кримінальній справі взяла на себе моя мати (Інеса Кадирова — проходить у справі як глава газової схеми в результаті якої, державі, за версією слідства, було завдано збитків на суму близько 3 млрд грн. — ред.) «.

«Плюс до цього я мав заплатити в бюджет велику суму при укладенні угоди зі слідством. Разом з тим, за домовленостями, вони мали випустити під домашній арешт Валерія Посного (адвокат Онищенко, один з головних фігурантів» газової справи «, — ред. )»- сказав Онищенко.

За його словами, запис зроблений 6 вересня 2016 року і триває більше півгодини.

На аудіозаписі співрозмовники згадують ім’я якогось Михайла. За словами Онищенка, мова йде про журналіста Михайла Подоляку, який свого часу працював у нього піар-менеджером, а після втечі нардепа виступив комунікатором з людьми Порошенка.

Источник: «УП«

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий