Почалося, Порошенко терміново збирає журналістів, Гройсман оголосив про своє рішення

Почалося, Порошенко терміново збирає журналістів, Гройсман оголосив про своє рішення

У середу, 28 лютого, в Києві відбудеться прес-конференція президента України Петра Порошенка на тему “Виклики-2018.




Конференція розпочнеться о 15:00 в Мистецькому Арсеналі на вулиці Лаврській, 12.


Відзначимо, прес-конференції Порошенко дає нечасто, до того ж, попереджають про них заздалегідь, а не в той же день, як цього разу.

Нагадаємо, остання прес-конференція Петра Порошенка відбулася 14 травня минулого року. На ній президент отримав ряд питань щодо конфлікту на Донбасі, власних дітей, які навчаються за кордоном, глави Нацбанку Валерії Гонтаревої, навколо якої навесні 2017 року розгорівся скандал тощо.



У той же час прем’єр-міністр Володимир Гройсман оголосив про свою участь у виборах. Про це він заявив під час зустрічі з представниками регіональних ЗМІ.

“Я планую брати участь в наступних парламентських виборах. Кожен політик повинен задати собі питання: навіщо він це робить … Я буду брати участь, щоб боротися за прийняття конкретних необхідних рішень”, – заявив глава уряду.

За словами Гройсмана, зокрема, є необхідним вирішення питання нової виборчої системи.

“Це питання потрібно вирішити до виборів – питання нової виборчої системи. Парламент у першому читанні ухвалив непоганий закон, який може бути доопрацьований до другого читання, – щоб це були відкриті партійні списки”, – додав прем’єр.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий