Полетіли голови: у Вінниці через дільничого, що торгував дурманом, ще кілька полісменів отримали покарання (Фото)

Полетіли голови: у Вінниці через дільничого, що торгував дурманом, ще кілька полісменів отримали покарання (Фото)

Вчора, 19 червня,  на базі Лівобережного відділення поліції м. Вінниці відбулася відеоселекторна нарада за участі керівництва ГУНП, керівників управлінь та відділів, територіальних підрозділів поліції та особового складу Лівобережного відділення поліції, в ході якої було озвучено ряд кадрових рішень, пов’язаних із негативним випадком в діяльності поліції.




Робоча нарада розпочалась з оголошення наказу про притягнення до дисциплінарної відповідальності ряду працівників та керівництва Лівобережного відділення поліції через причетність дільничного інспектора поліції до злочину, пов’язаного із зберіганням та збутом наркотичного засобу.


Начальник  Головного управління поліції в області полковник поліції Юрій Педос, звернувшись до присутніх, зазначив, що такий ганебний вчинок не сумісний з перебуванням на службі в поліції. За результатами службового розслідування вказаного дільничного офіцера поліції керівник ГУНП своїм наказом звільнив зі служби в поліції.

Цим же наказом заступника начальника превенції Лівобережного відділення поліції звільнено з посади, заступника начальника відділення попереджено про неповну посадову відповідність, керівнику відділення оголошено сувору догану.
Юрій Педос під час спілкування з особовим складом наголосив, що головна вимога, яку можуть ставити керівники підлеглим – це розкриття злочинів, добросовісне ставлення до службових обов’язків, реагування на усі без винятку звернення громадян.



— Головний критерій нашої діяльності  — є те, як нас оцінюють люди, наскільки ми професійно і вчасно прийшли на допомогу тим, хто її потребує, — резюмував керівник поліції.

Він наголосив, що  будь-які  фальсифікації  в роботі чи інші ганебні факти будуть жорстко каратися відповідно до закону.

vinbazar 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий