Політична боротьба має бути цивілізованою, – Юлія Тимошенко. Так кто агент Кремля ? (ВІДЕО)

Політична боротьба має бути цивілізованою, – Юлія Тимошенко. Так кто агент Кремля ? (ВІДЕО)

Лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко закликала Президента Петра Порошенка припинити брудну пропагандистську кампанію проти неї і вести політичну бротьбу цивілізованими засобами.




 Про це політик заявила сьогодні на брифінгу в кулуарах Верховної Ради.

«Батьківщина» багато років протистоїть олігархічній клановій системі, і сьогодні Петро Порошенко оголосив війну персонально мені. Він використовує весь свій інформаційний ресурс, у тому числі, проплачених язикатих політиків, які служать йому або за бюджетні кошти, або за відповідні корупційні преференції. Він проти мене особисто спустив ці пропагандистські язики, які сьогодні заполонили брудом всі підлеглі йому канали телебачення», – наголосила Юлія Тимошенко.


Зважаючи на масштаб брудної кампанії проти «Батьківщини», Юлія Тимошенко закликала главу держави виступити у прямих дебатах з нею.

«Ми не боїмось, як і не боялись тюрем і репресій у попередні роки. Сьогодні я звертаюся до президента Порошенка: якщо він хоче дебатувати, дискутувати, боротися, – хай виходить зі мною на ефіри, знімає всі свої маски і дебатує зі мною, а не посилає на ці ефіри своїх домашніх політичних улюбленців», – додала вона.



Юлія Тимошенко також повідомила про непоодинокі факти розповсюдження «джинси» проти «Батьківщини» та особисто проти неї.

Як зауважила Голова партії, про це стало відомо «від редакторів місцевих газет: під егідою Порошенка сьогодні розповсюджується «джинса» проти нашої партії, спеціальні статті в місцевих газетах, якими заполонили всю Україну».

«Глашатаї» Порошенка розповідають, що я – «рука Кремля». Але скажіть, хіба «рука Кремля» – це не Порошенко, який має бізнес-імперію в Росії і сплачує в бюджет РФ сотні мільйонів податків, за рахунок цих коштів вбивають наших військових на Сході України? Чи не діями «руки Москви» є те, що Порошенко продовжує прикривати всю контрабанду між окупованими територіями і Україною? Чи те, що Віктор Медведчук є офіційним представником Порошенка в мінській групі з врегулювання конфлікту на Сході? Але мішенню для цькування вибрали мене, бо олігархічна система поставила завдання знищити мене особисто», – підсумувала лідер «Батьківщини».

 

Источник:  ua24ua

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий