Помер зірка «Поліцейської академії» Арт Метрано

Помер зірка «Поліцейської академії» Арт Метрано

У віці 84 років помер американський актор, зірка франшизи «Поліцейська академія» Арт Метрано. Він відомий роллю лейтенанта, а також капітана Маузера з другої і третьої частин фільму.




Метрано помер у власному будинку у Флориді з природних причин. Про це повідомляє видання The Hollywood Reporter (щоб подивитися фото, доскрольте новину до кінця).


Що відомо про актора

  • Метрано народився 22 вересня 1936 року в Нью-Йорку. За кінокар’єру зіграв близько 120 ролей, дебютувавши у 1960-му.
  • Серед фільмів і серіалів за участю актора – «Загін «Стиляги», «Загнаних коней пристрілюють, чи не так?», «Моя дружина мене причарувала», «Старскі і Хатч», «Поліцейська історія», «Ангели Чарлі», «Неймовірний Халк», «Чудо-жінка», «Команда «А».
Арт Метрано у фільмі
Арт Метрано у "Поліцейській академії"
  • На піку своєї кар’єри, у 1989 році, актор отримав серйозну травму хребта, через яку його ноги виявилися паралізованими. Метрано продовжив свою професійну діяльність і створив театральне шоу «Випадкова комедія Метрано», в якій виступав в інвалідному візку.
  • Актор продовжував зніматися аж до 2001 року. Останньою кінострічкою в його фільмографії стала «Захоплення Стелли», а також два серіали «Надія Чикаго» і «Нас п’ятеро».
Як виглядав Арт Метрано
Американський актор Арт Метрано
 
Арт Метрано на зйомках
Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий