Порошенко сказав мені: «позбудемося Яценюка» і заживемо, — Саакашвілі

Порошенко сказав мені: «позбудемося Яценюка» і заживемо, — Саакашвілі

Президент України Петро Порошенко в січні говорив, що після відставки уряду Арсенія Яценюка ситуація в країні налагодиться.

Про це під час виступу в Одесі заявив голова облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі.




«У квітні я пішов до Президента і сказав, що я не можу більше так продовжувати працювати, ми всі обманюємо людей, всі його обіцянки, які ми разом давали, коли він мене представив перед місцевими виборами, нічого не робиться. Він мені сказав: «Ось побачиш. Ми разом позбудемося Яценюка і заживемо. Все буде добре». Це він мені сказав ще в січні. У січні ми створили «Рух за очищення», мені дорікали, що я туди-сюди їжджу, але я їздив для того, щоб щось зрушити. Ми змінили уряд, ми послали меседж Києву, що далі так не можна. Коли змінився уряд, я побачив, що Аваков, Насіров залишилися на місці, знову договорняки-міжсобойчики. Я ще раз сказав, що так не можна. Я сказав, нехай скаже перед камерами, що в Одеській області будуть робити перше, друге, третє, четверте», — розповів Саакашвілі, інформує «112 Україна».


«Він сказав, що ми зробимо дороги, центр адміністративних послуг, підтримаємо відкритий митний простір і так далі. Я сказав, що залишаюся працювати. Потім через місяць я дізнаюся, що гроші на дорогу він не виділив, я поставив знаменитий намет», — сказав він, додавши, що після цього над ним «всі знущалися».

Він також розповів про реакцію Президента на встановлений на трасі Одеса — Рені намет.



«Він говорить, що це за цирк, вимітайся звідси, гроші пішли. Для мене це крапля в морі», — додав він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий