Прийшла війна: моторошні подробиці і нові кадри катастрофи в Ростові-на-Дону

Прийшла війна: моторошні подробиці і нові кадри катастрофи в Ростові-на-Дону

Жителі Ростова-на-Дону, де сьогодні палає цілий район, озвучили причину трагедії




На думку ростовчан, чорні ріелтори звільняють «ласий» шматок землі від городян під майбутню забудову.


Жителі приватного сектора від вулиці Сєдова до Нижегородської кажуть, що кілька молодих людей протягом місяця ходили по домівках, і пропонували їх власникам продати ділянки. При цьому ріелтори пропонували копійки, люди відмовлялися.

«Місяць тому якісь люди прийшли до тих, хто живе в самих нижніх будинках району. Пропонували жителям від 100 до 600 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за сотку землі. Але коли їм сказали, що за ці гроші нічого не купиш, відповіли: “Тоді вас легше спалити, ніж щось платити», – згадує один з постраждалих.



Місцеві ЗМІ нагадують, що в провулку Чуваському це не перша велика пожежа. Кілька тижнів там горіли три будинки.

Нагадаємо, зараз в Ростові-на-Дону пожежники намагаються загасити масштабну пожежу, яка охопила уже 20 будинків. Відомо, що в результаті пожежі постраждали вже троє людей.

Російські ЗМІ повідомляють, що пожежа схожа на війну, чутні вибухи газових балонів, тріск шиферу зі склом, дихати нічим, видимість практично нульова, тисячі жителів залишають свої будинки і рятуються втечею.

Також повідомляється, що люди почали панікувати, адже на місці НП працюють тільки чотири пожежні розрахунки, хоча на боротьбу з вогнем необхідно направити як мінімум 40 одиниць техніки.

Джерело: DonDay

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий