Припиніть вбивати людей: звернення до Путіна прогриміло на увесь світ

Припиніть вбивати людей: звернення до Путіна прогриміло на увесь світ

Президент України Петро Порошенко заявив, що Володимир Путін насправді не знає, що робити з Донбасом




Він попросив господаря Кремля припинити вбивати людей, – таку заяву зробив Порошенко у коментарі одному із австрійських видань.


“Я абсолютно є впевненим, що він не знає, що робити з Донбасом. Путін просто повинен визнати, що це українська територія, і поважати міжнародне право. Будь ласка, пане Путіне, припиніть вбивати людей в Україні, Сирії та інших регіонах світу”, – наголосив український президент.

Крім того Порошенко додав, що санкції запроваджені Євросоюзом проти Росії, насправді мотивують Кремль якнайшвидше реалізувати мінські угоди.



Нагадаємо, як передавала Politeka, за даними ООН, від авіаударів прихильників режиму сирійського президента Башара Асада, друга Путіна, у передмісті Дамаска за тиждень загинуло 230 осіб.

В передмісті Дамаска – Східній Гуті і в провінції Ідліб у період з 4 по 9 лютого 2018 року в результаті авіаударів сил і прихильників Башара Асада загинуло 230 осіб. В цілому ж за вказаний період в цих районах Сирії вбито 277 цивільних осіб.

Тільки в блокованій Східній Гуті, де проживає 350 тисяч осіб, за останні дні загинуло 210 осіб, з них понад 50 дітей і 42 жінки.

Джерело: 24 канал 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий