Проституція в окупованому Донбасі — вигідний і прибутковий бізнес

Проституція в окупованому Донбасі — вигідний і прибутковий бізнес

Блогер Станіслав Васін проаналізував стан одного з найприбутковіших у воєнний час напрямків бізнесу на окупованих територіях Донбасу — проституції.




Про це повідомляє Радіо Свобода.


У Донецьку, як і раніше зберігається індустрія проституції, яка існувала в місті і до війни. І через збільшення кількості військових-найманців у місті попит на ескорт-послуги тільки зріс.

Початок війни негативно позначився і на цій індустрії. Велика частина «масажних салонів», які працювали до війни, закрилася. На хвилі боротьби за духовність влітку 2014-го, коли Стрєлков розстрілював алкоголіків і наркоманів, посилаючись на указ Сталіна, заробляти на донецьких вулицях проституцією стало просто нереально. Місто покинула і велика частина тих, хто надавав послуги індивідуально, переїхавши в більш прибутковий Київ. І для деяких з дівчат війна стала не продовженням діяльності в столиці, а її завершенням. Є багато таких, хто освоїв нормальні професії і обзавівся сім’ями.



Але з відносним перемир’ям і затишшям індустрія проституції знову стала затребуваною в Донецьку. Виявилося, що війна може не тільки знижувати попит, але і в рази його підвищувати, адже місто наповнюють тисячі військових-найманців.

Блогер докладно розповів про розцінки і точки, які знову процвітають в Донецьку.

Треба сказати, що частина донбаських повій нижчої ланки (так звані «плечові» — ті, хто стояв на трасах) з приходом ДНР наділи камуфляж і вийшли на блокпости, виконуючи одночасно дві функції: «бійців ДНР» та своєрідних маркітанток, які обслуговують клієнта, не відходячи від блокпоста. Зокрема, в Горлівці був зафіксований страхітливий сплеск венеричних захворювань і, найімовірніше, і СНІДу — всі тамтешні «жриці кохання» з траси перебували на обліку в шкірвендиспансері з цими захворюваннями, а потім вирушили з ними «на передову».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий