Путін готує нараду із членами Ради безпеки Росії: Пєсков виступив із заявою

Путін готує нараду із членами Ради безпеки Росії: Пєсков виступив із заявою

Президент країни-агресора Росії Володимир Путін у п’ятницю, 18 березня, проведе оперативну нараду з Радою безпеки РФ. У Москві заявляють, що Київ «затягує переговори» щодо припинення війни.




Про це заявив речник глави Кремля Дмитро Пєсков, повідомляють російські пропагандисти. Він додав, що теми, які обговорюватимуться, будуть озвучені пізніше.


«Президент проведе оперативну нараду з постійними членами Радбезу. Або він сам, або ми повідомимо теми, які стосуватимуться цього заходу», – сказав Пєсков.

Коментуючи інформацію про можливу зустріч президента України Володимира Зеленського з Путіним, спікер Кремля натякнув, що говорити про неї наразі зарано.



«Необхідність зустрічі Путіна та Зеленського під час підписання договору залежатиме від модальності документа, її ще належить узгодити», – сказав Пєсков.

Він також висловив думку, що «Київ не виявляє готовності до прискорення переговорів з Москвою«, тоді як делегація РФ нібито готова «працювати набагато швидше».

Зы свого боку сам Путін заявив у розмові з канцлером ФРН Олафом Шольцем, що Київ «висуває все нові нереалістичні пропозиції«, затягуючи переговори.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий