Путін озвіріє: ЗСУ змусили бойовиків ганебно відступати

Путін озвіріє: ЗСУ змусили бойовиків ганебно відступати

Бойовики спробували влаштувати підлу атаку на бійців ЗСУ




Як стало відомо, у районі «Бахмутськой траси» було зафіксовано бойове зіткнення.


Зокрема, група бойовиків спробувала влаштувати раптовий обстріл передових позицій ЗСУ з зарослої балки у нейтральній зоні, сподіваючись на те, що їм вдасться проникнути у неї приховано.

Однак, пересування групи було заздалегідь виявлено бойовою охороною ЗСУ ще на етапі їх висунення. Після чого противник був накритий щільним автоматно-кулеметним вогнем, у слідстві чого був змушений відійти.



Як стало відомо зі звіту “Інформаційного опору”, командування окупантів у паніці – сепаратистам катастрофічно не вистачає провіанту та одягу, для підготовки до зимового періоду та холодів.

Зокрема, було заявлено про “незадовільний стан справ із забезпеченням зимової формою одягу, маскхалатах і обігрівальними приладами».

Тим часом, в “ЛНР” влаштували масову “легалізацію” місцевих церков.

Так, для єпархій та парафій УПЦ МП процедура перереєстрації в «ЛНР» буде здійснюватися в формі «легалізації» – надання завірених копій статутних документів, виданих українською владою.

Представникам інших релігійних громад доведеться отримувати особливе висновок «релігієзнавчої експертизи».

У «експертна рада з питань державної реєстрації релігійних організацій ЛНР» увійшли представники кафедри теології та релігієзнавства «ГОУ ВПО ЛНР« Луганський національний університет ім. В.Даля »,« міністерства культури, спорту і молоді ЛНР »,« МВС ЛНР »і« МГБ »« ЛНР ».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий