«Путін почав нервувати і хвилюватися»: Шендерович вказав на важливу ознаку

«Путін почав нервувати і хвилюватися»: Шендерович вказав на важливу ознаку

Створення Кремлем військ національної гвардії є показником того, що президент Російської Федерації Володимир Путін нервує і боїться свого народу. Про це в ефірі «Ехо Москви» заявив відомий російський письменник Віктор Шендерович, інформує replyua.net. «Путін нервує, і звичайно соратники президента розуміють це», — сказав він. Шендерович відповідаючи на запитання ведучої, в чому це проявляється, сказав, що створення національної гвардії є ознакою цього.




«Ти не бачила охорону, з якою він ходить дивитися це кіно? Ти його бачила без охорони як Барака Обаму в найближчому Макдональдсі? Я його бачив з охороною. Багато разів. Тільки з охороною! Це вся бронетехніка … Фінансування за всю нашу культуру. Весь цей Золотов, вся ця Національна гвардія, весь цей Рамзан Кадиров. І — категорично — коли ти його востаннє бачила взагалі без охорони серед людей? 86% підтримки», — зазначив письменник.


«Здавалося б, це я повинен ходити з охороною, — я, якого … Шестеро із семи, за офіційною соціологією, повинні мені дати в рило на вулиці! Я їжджу в метро, зовсім нічого, крім подяк, не бачу і не чую», — зробив висновок Шендерович.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий