Рекордна відпустка і розкіш: як розважається мер Кличко (фото, відео)

Рекордна відпустка і розкіш: як розважається мер Кличко (фото, відео)

Віталій Кличко любить довго і якісно відпочити, в той час як його робоча ефективність залишається під великим питанням




Протягом всього терміну служби мером Києва Віталія Кличка неодноразово переслідували скандали, які були пов’язані з його ставленням до роботи. Трудоголіком київського мера точно не можна назвати.


Так, варто згадати випадок, який стався в січні 2016 року. За українською традицією, снігопади “несподівано” прийшли в січні і Київ виявився до цієї події абсолютно не готовими. У той час як кияни пробиралися через величезні замети і годинами простоювали в пробках, Кличко, немов знущаючись, виставив фотографію з відпочинку на престижному гірськолижному курорті в Австрії. Обурені мешканці міста меру порадили повернутися в місто і як слід налагодити прибирання.



Новий 2017 рік мер Кличко разом з родиною і друзями також провів на дорогому курорті в Австрії. У новорічну ніч дружина мера Києва Наталія Кличко влаштувала запальні танці.

Однак і неподалік від Києва у Кличка є розкішні апартаменти для відпочинку. Варто згадати хоча б “Будинок відпочинку”, який розташований на березі Київського водосховища в селищі Лютіж Вишгородського району. Ділянка в 10 га, на якій зведено будинок, знаходиться в держвласності, повідомляє сайт Автомайдану.

Тож не дивно, що при такому способі життя у Кличка залишається мало часу на роботу. Згідно з даними ЗМІ, в минулому році мер брав відпустки цілих 12 разів, а загальна їх тривалість склала безпрецедентні 55 днів. На своєму робочому місці в Києві Віталій Кличко був відсутній 103 дня (всього в 2016 році було 252 робочих дні).

Згідно з даними, які оприлюднив на своєму порталі громадський рух «Чесно», мер Кличко увійшов в «трійку призерів» київських народних обранців, що систематично ігнорують сесії міськради.

Крім того народні активісти з’ясували, що мер Кличко проігнорував 88% голосувань по документам, що виносяться на сесію.

Джерела: “Автомайдан”, “Чесно”, “Страна.UA”

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий