Родимки на вашому тілі розкажуть про ваш дар: варто знати

Родимки на вашому тілі розкажуть про ваш дар: варто знати

Наприклад, тебе могла очікувати приємна прогулянка крізь розлючений натовп до лобового місця, де кат вже старанно роздував вуглинку.


У ті часи багато хто був упевнений, що, раз у тебе є родимки, значить, ти відзначений нечистою силою. Їх так і називали — відьмині відмітини. Правда, страх викликали тільки ті родимки, які розташовувалися в особливих місцях. Між іншим, деякі до цих пір вірять, що вони свідчать про паранормальну силу, якою ти, виявляється, цілком володієш!

Родимка над верхньою губою



534-640x371

Якщо раптом запримітив таку, знай: володар цієї родимки володіє сильним даром переконання і в якийсь момент може тебе навіть загіпнотизувати. Ще такі люди можуть наврочити. Якщо ти сам нагороджений подібною ознакою, то цілком міг помітити, що оточуючі буквально тягнуться до тебе. Це точно неспроста!

Родимка трохи вище коліна

rodnika-na-bedre

rodinka-na-kolene

Тобі сняться віщі сни, ти вмієш розшифровувати таємні знаки, які запросто можеш розгледіти коли завгодно. Наприклад, якщо раптом уві сні тобі з’явився покійний, ти можеш отримати від нього якусь інформацію. Взагалі, у таких людей, як ти, сильний зв’язок з потойбічними силами і вас нерідко зараховують до магів.

Родимка на скроні

Картинки по запросу родинка на виске 

Це хороша родимка, і, якщо у тебе є така, значить, у тебе чудова інтуїція: ти заздалегідь знаєш, де буде удача, а куди краще не потикатися. Ще ти запросто можеш розпізнати брехню і розгледіти будь-яку дрібницю. Загалом, нічого від тебе не приховати! Погодься, в сучасному світі це дуже потужний інструмент.

Ну так як, відчуваєш тепер в собі щось відьомське? Якщо ні, не впадай у відчай! Ми впевнені, що ти володієш всіма перерахованими вище якостями незалежно від того, скільки родимок на твоєму тілі. Але якщо ці мітки дійсно для тебе щось значать, тоді, напевно, є сенс розвивати свої здібності. На вогнищах-то тепер не палять!

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий