Російським правоохоронцям дали наказ готуватися до війни – ЗМІ

Російським правоохоронцям дали наказ готуватися до війни – ЗМІ

Авторитетне пітерське інтернет-видання Фонтанка спершу опублікувало, а пізніше без пояснення причин видалило з сайту замітку про те, що пітерська поліція почала підготовку до роботи в умовах воєнного часу. Про це передає replyua.net.




Як повідомляла Фонтанка з посиланням на свої джерела, підрозділи петербурзької поліції отримали вказівки готуватися до війни — відповідні інструкції нібито були розіслані керівництвом ГУ МВС.


«Як стало відомо Фонтанці, з сьогоднішнього дня вводиться в дію план заходів, «які виконуються в МВС Росії за умов зростання загрози агресії проти Російської Федерації». Від керівників підрозділів головнокомандуючий зажадав «доповідати про хід виконання заходів щодо безпосередньої підготовки до переведення на роботу в умовах воєнного часу. Термін дії цих вказівок також визначено чітко – «до оголошення мобілізації в РФ». За даними «Фонтанки», підготовка до роботи в умовах воєнного часу вже почалася, і перші доповіді в ГУ МВС від підрозділів прийняті», — говорилося в повідомленні. Раніше повідомлялося, що міністерство оборони Росії отримало право, в разі воєнного стану, мобілізувати підприємства харчової та легкої промисловості, незалежно від форм власності.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий