Росія почала вести небезпечну гру з США – експерт

Росія почала вести небезпечну гру з США – експерт

Росія веде велику гру, намагаючись продемонструвати США та НАТО наявний у неї прихований потенціал, який вона готова використовувати в будь-який момент. Як передає replyua.net, таку думку в інтерв’ю «Обозревателю» оприлюднив експерт-міжнародник, старший науковий співробітник Національного інституту стратегічних досліджень Андрій Каракуц.




«З 2014 року Росія робить масу таких провокативних дій. Якщо раніше це були переважно дії, пов’язані з авіацією: прольоти над чужою територій, стратегічні бомбардувальники поблизу від американських кораблів, то тепер вони вирішили їх диверсифікувати. У хід пішли кораблі, атомні підводні човни і тому подібне. Таким чином, це все така велика гра з метою продемонструвати НАТО і США, що у Росії є прихований потенціал, який вона готова використовувати», — сказав Каракуц.


Тим часом, видання Fox News повідомило, що розвідувальне морське судно Військово-морського флоту Росії «Віктор Леонов» після поповнення запасів палива на Кубі повернулося до східного узбережжя США в штаті Делавер. Зазначається, що до проточного місяця «Віктор Леонов» можна було помітити біля американського східного узбережжя США в минулому році. Корабель вийшов з бази Північного флоту РФ в Баренцевому морі на початку січня.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий