Росія розпадеться раптово, а Крим повернуть танками – Муждабаєв

Росія розпадеться раптово, а Крим повернуть танками – Муждабаєв

Заступник гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаєв в інтерв’ю журналістам видання Politeka висловив припущення, що Російська Федерація розвалиться раптово, про що інформує replyua.net.




За словами журналіста, українська влада повинна наполягати, аби подальші переговори проводилися у відповідності з Будапештським меморандумом, крім того, Муждабаєв вважає, що Києву потрібно посилити свої вимоги. Експерт висловив переконання, що у разі реалізації такого плану, країни Заходу не відвернуться від України.


Айдер Муждабаєв вважає, що наразі Росія може диктувати власні правила гри лише через те, що Захід не має політичної волі, аби Кремлю вказати на його місце. «Після формування цієї волі в результаті поведінки самого Путіна – цьому прийде кінець», — спрогнозував журналіст. На переконання Муждабаєва, заяви про те, що Україні ніколи не вдасться відвоювати Донбас і звільнити Крим можуть лунати лише від дивних людей. У якості прикладу Муждабаєв згадав, що розпад СРСР відбувся за три дні, тому розпад Росії теж буде раптовим. Він додав, що після деморалізації центральної влади в Росії, Україна дуже просто звільнить Крим, відправивши туди власну колону танків.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий