Розвідка США розкрила новий план Путіна щодо України

Розвідка США розкрила новий план Путіна щодо України

Інсайдери в команді американського лідера Джо Байдена попереджають, що заявлене Кремлем відведення військ від кордону з Україною було навмисними хитрощами, щоб замаскувати новий план російського президента Володимира Путіна – розвідка США дізналася, що РФ може під чужим прапором здійснити хімічну атаку.




Джерело: WP з посиланням на чотирьох американських чиновників https://www.online.ua/


Розвідка США попереджає, що РФ може здійснити хіматаку

За словами одного із інсайдерів, Білий дім отримав достовірну інформацію про те, що заяви Кремлтя можуть бути частиною дезінформаційної кампанії з метою введення США в оману.



 

Двоє інших офіційних осіб США та один європейський чиновник незалежно один від одного підтвердили, що вони знайомі з розвідданими. Усі чотири чиновники говорили на умовах анонімності. Двоє офіційних осіб США заявили, що є додаткові розвіддані, які вказують на те, що Росія під чужим прапором використовуватиме хімічну речовину, яка знерухомить мирних жителів, а потім використає трупи, щоб створити враження, що українці отруїли газом і вбили мирних жителів. Один із чиновників сказав, що вина може бути покладена і на американців, — йдеться в повідомленні.

Команда Джо Байдена має намір оприлюднити більшу частину доказів, які будуть підтверджувати її слова про пересування військ або операції під чужим прапором.

Варто зазначити, що під час виступу в Раді Безпеки ООН 17 лютого очільник Держдепу США Ентоні Блінкен назвав ситуації, які Володимир Путін може використати як приводи для втручання. Дипломат також попереджав про організацію атаки з використанням хімічної зброї.

За словами держсекретаря США, можливі провокації РФ під чужим прапором можуть включати «сфабрикований так званий терористичний акт на території Росії», фальшиву масову могилу, інсценовану атаку безпілотників на цивільних осіб або «фальшиву, навіть справжню атаку із застосуванням хімічної зброї».

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий