Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка: вони не Конституція

Саакашвілі підтримав Зеленського у скасуванні указів Порошенка: вони не Конституція

Колишній голова Одеської ОДА Михайло Саакашвілі прокоментував позови щодо скасування новообраним президентом Володимиром Зеленським указу Петра Порошенка про призначення Володимира Горковенко в Нацрада з телерадіомовлення. Відповідний пост він розмістив у Facebook.




Він зазначив, що сам колишній глава держави Петро Порошенко зазначив безліч указів, у тому числі своїх власних. Тобто і Володимир Зеленський має право скасовувати укази свого попередника.


[quote author=»»]»Яка потвора! Що значить «не можна скасовувати»?! Вони що, Конституція?! Той же Порошенко не тільки скасував багато указів

Він переконаний, що «ця мафія сподівається, що при залишках їх контролю над судами вони зможуть саботувати президента в його діях».



«Сьогодні у Зеленського при відсутності більшості в Раді і контролю над урядом укази – чи не єдиний інструмент здійснення повноважень і задоволення очікувань українців», – вважає Саакашвілі.

При цьому Горковенко до призначення в Національну раду з телерадіомовлення працював в Адміністрації Президента, якою керував Ігор Райнин.

 

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий