Самі винні: Казанський нагадав мешканцям Донбасу, хто першим почав війну

Самі винні: Казанський нагадав мешканцям Донбасу, хто першим почав війну

Значна частина жителів Донбасу, які навесні 2014 року ініціювали «російську весну», зараз прагне перекрутити дійсність, заявляючи, що у війні на сході України винні саме українці. Як передає replyua.net, про це на власній Facebook-сторінці написав журналіст Денис Казанський. Він процитував свій пост трирічної давності про мітинг сепаратистів в Донецьку.




«Люди, які влаштували сьогодні в центрі Донецька масштабний мітинг і загрожували штурмом Донецької ОДА самі не розуміють, що роблять. Судячи з розмов у транспорті, завтра в Донецьку буде вакханалія. Знову будуть змітати сірники, макарони і крупи та витрушувати банкомати. Багато людей переконані , що в Донецьку гривня скоро не буде ходити, що можна тепер не платити кредити і комунальні послуги. Помахати прапором на площі – це, звичайно, прикольно. Проте, чи розуміють ці хлопці в бутафорських козацьких одностроях, що зараз підкладають свиню своїм же сусідам, землякам, шахтарям і металургам? Що в першу чергу роблять жебраками їх?» — писав він тоді.


Казанський закликав жителів Донецька і Луганська не забувати, «кому потрібно дякувати за загибель людей, відсутність пенсій, зарплати в 3000 рублів і загальну розруху». «Сьогодні багато хто з тих, хто почав цю криваву вакханалію, хоче вивернути історію навиворіт і кажуть: «ми за мир, українці — за війну». Ні, хлопці. Це ми з самого початку відмовляли вас. Це ми були за мир і намагалися апелювати до розсудливості. На жаль, ми опинилися тим Донбасом, який дійсно ніхто так і не почув», — зробив висновок він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий