СБУ: Онищенко — агент ФСБ РФ

СБУ: Онищенко — агент ФСБ РФ

Народний депутат України від фракції «Воля народу» Онищенко Олександр підозрюється в отримані громадянства Російської Федерації та співпраці з російськими спецслужбами, виконуючи завдання, які спрямовані на дестабілізацію ситуації в Україні. Про це сьогодні, 1-го грудня, під час свого виступу на прес-конференції розповів керівник головного слідчого управління Служби безпеки України Григорій Остафійчук, інформує replyua.net.




За його словами, наразі проти депутата-втікача розслідується кримінальна справа за статтею 111 Кримінального кодексу України про державну зраду. Підтверджуючи ці слова СБУ на своїй сторінці в Твіттері опублікувала уривок з переписки адвоката Онищенка Циганкова Андрія та громадянина Д., який фігурує у розслідуванні Національного антикорупційного бюро. Остафійчук зазначив, що слідство розуміє необхідність збереження таємниці адвоката, проте цю переписку не можна було не оприлюднити, оскільки вона стосується прямої загрози національної безпеки та інтересів України.


Як відомо, Олександр Онищенко ще влітку втік з України та на сьогоднішній день, як відомо, він переховується в Лондоні, де отримав політичний притулок. Крім державної знари він підозрюється у організації та участі в корупційній діяльності з розкрадання державного майна.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий