Секс-відхилення, про які ти ще не чув: може у тебе щось таке спостерігається?

Секс-відхилення, про які ти ще не чув: може у тебе щось таке спостерігається?

Ми не звикли ділитися інтимними подробицями свого життя, але з яким задоволенням ми смакуємо найменшу інформацію про сексуальні історії інших! Це така наша природа – заборонений плід завжди бажаніший та солодший.


Сьогодні ми розповімо вам про такі інтимні подробиці деяких людей, які вас точно здивують! Хтозна, може з подібним  зустрічалися  і ви?

Інтимні відхилення та дивні вподобання – ось наша сьогоднішня тема! Забудьте про етику, мораль та здоровий глузд – тут ви його точно не знайдете! Таке навіть важко уявити, але це чиста правда!



Анаклітизм

Так називають пристрасть до дитячого віку і до памперсів. Ні, тільки спокійно, без паніки! На самих дітей ніхто не зазіхає — юність свята. Просто існує ціле суспільство дорослих дядьків (і тіток), які найбільше на світі люблять, коли їм змінюють мокрі пелюшки, припудрюють попки тальком і поять молочними сумішами з пляшок. У сухих нових памперсах, вдосталь надригавшись ногами, вони відчувають себе щасливими. Особливо якщо сказати їм «агу-агу» і зробити «баран-буц». Тут від захвату вони іноді готові навіть зайнятися ceкcoм.

seni_active_model

Є ЦЕ у тебе чи ні? Подивися на білизняну полку у себе в шафі. Ти бачиш там розпочату коробку памперсів? Ні? Вільний!

Трансвеститофілія

Не треба плутати трансвеститів з гомосексуалістами. Багато трансвеститів люблять жінок — причому настільки сильно, що самі готові цілодобово не вилазити з жіночого одягу. А ось американець Керрі Хелловін (в шлюбі двадцять років, четверо дітей) уже не задовольняється панчохами і вечірніми сукнями. На спецзамовлення для Керрі був виготовлений латексний костюм, який відтворює жіноче тіло. Одягаючи цю «другу шкіру», Керрі відчуває себе щасливим, спітнілим і гарячим (за його власним визнанням).

0_99c53_d45b3e6a_XL

Є ЦЕ у тебе чи ні? Зайди в магазин жіночої білизни і спробуй відчути себе там як вдома. Якщо не вийшло — помилкова тривога.

Вампіризм

Розі В член клубу садомазохістів Black Rose . говорить:

Кров прекрасна сама по собі, але в поєднанні зі стражданням вона доводить мене до божевілля!

Вид крові для людини завжди був збудливим сигналом, що провокує цілу гаму різних почуттів — жалості, страху, люті — в залежності від ситуації. Але байдужим кров ніколи нікого не залишала. І у частини, так би мовити, населення ці різноманітні сигнали збудження злилися в складний сексуальний комплекс. Тепер хлопці збираються разом, озброївшись скальпелем і голками, тикають один в одного гострими предметами і насолоджуються видом червоної рідини.

50411804

Є ЦЕ у тебе чи ні? Здай кров. Зробиш добру справу, а заодно переконаєшся, що тобі приємніше знаходитися в місці, в якому не так багато голок, трубок і прозорих мішечків з червоною гидотою, чи  навпаки.

Источник: bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий