Селезньов «розвів» росіян на 400 тисяч доларів

Напередодні екс-нападник «Кубані» Євген Селезньов працевлаштувався в «Шахтарі».

Як розповіло «Depo.Сектор« джерело наближене до футболіста, пропозицію від «Шахтаря» Євген Селезньов отримав ще взимку, проте донецький клуб пропунував зарплату, за даними джерела, $70 тис.




Але в той же час надійшла пропозиція від російської «Кубані» , власником якої тоді ще був Мкртчан — добрий знайомий людей, що представляють інтереси Селезньова і самого Євгена. Вся схема в тому, що на той час Мкртчан знав , що покине «Кубань» , тому по старій дружбі з Євгеном підписали «жирний» контракт. За нашими даними, він був розрахований до кінця сезону і Євген мав заробити понад $500 тис. Мкртчан за планом, 7 квітня, покинув «Кубань». Те саме зробив і тренер Ташуев. Команда лягла на баланс Краснодарського краю. І нові власники, коли прийшли у клуб і побачили суму, яка прописана у контракті, вирішили спробувати залякати Євгена: забрали угоду, не пускали на базу і запустили у ЗМІ фейки. Вони хотіли виторгувати компромісну суму і розірвати стосунки з гравцем.


За нашими даними, компроміс був знайдений: Селезньов заробив близько $400 тис., отримав контракт і став гравцем «Шахтаря», як і було заплановано раніше.

Останнє завдання — протягнути футболіста в збірну на Євро-2016. І воно ніяк не простіше, адже Селезньов не вмів тримати язика за зубами через що на нього розізлилося чимало вболівальників і журналістів. Та й форма нападника, який в 9 матчах чемпіонату Росії забиває три голи (2 з пенальті) говорить сама за себе.



Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий