Сенсація! «Янг Бойз» вибив донецький «Шахтар» з Ліги чемпіонів

Сенсація! «Янг Бойз» вибив донецький «Шахтар» з Ліги чемпіонів

Швейцарська команда змогла забити два м’ячі «гірникам» в основний час, а потім виграти у серії пенальті.




Донецький «Шахтар» вилетів з Ліги чемпіонів за підсумками протистояння зі швейцарським «Янг Бойз» у 3-му квалифікаційному раунді турніру. Команда Пауло Фонсеки програла матч-відповідь протистояння з рахунком 0:2, а потім поступилася супернику в серії пенальті.


У першому таймі зустрічі «Янг Бойз» більше володів ініціативою, а небезпечні моменти створював «Шахтар». Після подач Даріо Срна два відмінних гольових моменти були у Тараса Степаненка, але центральний півзахисник влучити у ворота не зумів.

Після перерви господарі поля підвищили темп гри, і у «Шахтаря» відразу ж виникли проблеми. На 53-й хвилині Міралем Сулеймані обігрався поблизу штрафного майданчику «гірників» з форвардом Гійомом Оаро, а потім зробив простріл вздовж лінії воріт, де першим у м’яча виявився японський нападник Юя Кубо — 1:0



Через сім хвилин Сулеймані прострілив з флангу в центр штрафного майданчика на Оаро, той скинув м’яч під удар Кубо, і японець не залишив шансів П’ятову.

Після цього на полі проходила рівна гра, хоча у «Шахтаря» було більше моментів для взяття воріт. Кілька можливостей не реалізував Євген Селезньов. Також дуже активним був Веллінгтон Нем.

В результаті, гра перейшла до серії пенальті, де більш вдалими були гравці «Янг Бойз». У «Шахтаря» удари не реалізували Фред і Ярослав Ракицький.

Янг Бойз (Швейцарія) — Шахтар (Україна) — 2:0 ОТ (0:0, 2:0, 0:0, 0:0), у серії пенальті — 4:2

Голи: Кубо (53, 60);

ЯБ: Мвого, Суттер (Обексер, 116) фон Берген, Роша, Лецякс, Рава (Хадергенай, 88), Саного, Бертоне (Гаич, 111), Сулеймані, Оаро, Кубо;

Ш: П’ятов, Срна, Кривцов (Ракицький, 120), Ордець, Ісмаілі, Степаненко, Фред, Марлос, Тайсон, Дентіньо (Веллінгтон Нем, 75), Едуардо (Селезньов, 62).

Попередження: Кубо, Роша, Оаро, Суттер — Степаненко, Фред;

Перший матч — 0:2.

Источник: УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий