«Шахтар» у результативному матчі переміг «Динамо»

«Шахтар» у результативному матчі переміг «Динамо»

У матчі 18 туру «Динамо» на НСК «Олімпійський» поступилося «Шахтарю» з рахунком 3:4.




Вже на 14-ій секунді матчу «Шахтар» був змушений розігрувати з центра поля після гола Мораєса. Жуніор отримав хорошу розрізну передачу від Дерліса Гонсалеса. Бразилець опинився один на один з Пятовим та легко обіграв голкіпера. Відповідь «гірників» була блискавичною. Вже у наступному епізоді підопічні Фонсеки отримали право на небезпечний штрафний. Після прострілу Бернарда м’яч у свої ворота зрізав Хачеріді. Рудько до такого готовий не був та не встиг зреагувати.


Після такого динамічного старту команди почали діяти обережніше. Небезпечно бив Марлос, однак круглий по-зрадницьки пройшов у кількох сантиметрів від стійки. Хороший шанс мали й «динамівці»: після класного проходу Ярмоленка по флангу на простріл андрія нікого не знайшлось. На 30-ій хвилині матчу Буяльський заробив небезпечний штрафний майже на лінії карного майданчика «Шахтаря». До м’яча підійшов Рибалка. Півзахисник елегантно перекинув стінку з гравців донецької команди та влучив у ближній кут. На такий красивий удар Пятов навіть не зреагував.

Після перерви «Шахтар» одразу відповів «Динамо» голом. «Гірники» розіграли класичну атаку: Срна прострілив з флангу, а першим на м’ячі опинився Фред. Бразильський хавбек легко переграв Рудька з кількох метрів та зробив рахунок рівним. Майже одразу «гірники» вийшли вперед. Це Марлос гарно навісив на голову Феррейрі. Аргентинець головою переграв Рудька.



Після цього нерви здали у Мораєса. Форвард почав бійку в чужому карному майданчику, за що побачив перед собою червону картку. «Динамо» мало шанс врятувати матч. В одному з епізодів Бєсєдін підловив Пятова на помилці. Голкіпер далеко вийшов з воріт і втратив м’яч. На жаль для київської команди, форвард з метрів 30-ти не влучив у порожні ворота.

Наприкінці матчу «Шахтар» зміцнив перевагу: Дентінью прострілював у штрафний, а Хачеріді зрізав круглого у власні ворота.

Україна. УПЛ, 18 тур

«Динамо» – «Шахтар» – 3:4 (2:1)

Голи: Мораєс, 1, Рибалка, 33, Бєсєдін, 90+2 – Хачеріді, 3, 88 (авт), Фред, 50, Феррейра, 58

Вилучення: Мораєс, 61, Рибалка, 90+4

Источник: football24

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий