Шойгу вигадав спосіб «помститися» особисто Зеленському

Шойгу вигадав спосіб «помститися» особисто Зеленському

Українські президент та режисер про відповідний документ нічого не знали, проте користуватися кривавими грошима росії й без того не збиралися




Міністр оборони російської федерації сергій шойгу закликав Міністерство культури росії виключити українського президента Володимира Зеленського та режисера Олександра Роднянського з «культурної повістки».


Вказану інформацію у четвер, 17 березня, оприлюднили у росЗМІ, посилаючись на власні джерела.

За словами керівника російського міноборони, він обурений тим, що у Росії досі транслюються фільми та телепередачі за участі Зеленського, а також ведеться робота над кількома проєктами українського продюсера Роднянського.



Заява Шойгу
Заява Шойгу

Своє чергою продюсер Роднянський вже прокоментував заклик міноборони росії щодо виключення його з «культурного порядку денного російської федерації» та наголосив, що ні при яких обставинах не планує користуватися російськими грошима.

«Мені про це нічого не було відомо. Якщо ж ця інформація підтвердиться, на моїй діяльності це не позначиться. Я за жодних обставин не збираюся користуватися грошима російської держави», — заявив він.

Варто також відзначити, що міністерка культури рф Ольга Любимова поки що надати офіційну відповідь щодо питання виключення Зеленського і Роднянського не встигла.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий