Шокуюче відео: Джигурда оприлюднив скандал з п’яною дружиною

Шокуюче відео: Джигурда оприлюднив скандал з п’яною дружиною

Скандальне розлучення епатажного шоумена Микити Джигурди та олімпійської чемпіонки Марини Анісіна продовжує набирати обертів. Нещодавно Анісіна заявила, що боїться свого чоловіка, з яким розлучається. За її словами, Микита їй погрожує, не дає спокійного життя і взагалі хворий.


Картинки по запросу джигурда и анисина развод

У відповідь Джигурда, схоже, перейшов до «заборонених прийомів». Він виклав на своїй сторінці ВКонтакте відео, яке шокувало інтернет-користувачів.



xw_1052039

На відео — фрагмент з’ясування відносин подружжя. Не зовсім твереза Анісіна плаче за кухонним столом, закриваючи обличчя руками. Тверезий Джигурда влаштовує їй допит і вимагає говорити на камеру.

Далі без коментарів…

Цей ролик ошелешив громадськість, яка засипала чоловіка питаннями, навіщо він оприлюднює подібне? На що Джигурда відповів:

Я хвилююся, що Марина Анісіна стає алкоголіком. Під впливом алкоголю і адвоката Жорина вона на мене звела наклеп. У неї давно є проблеми… Марина Анісіна пристрастилася до алкоголю і на фоні цього наговорює на мене. Під’юджує її — адвокат Сергій Жорін… Натомість сам адвокат заявив, що це чергова провокація від Джигурди.

1658c97348db45fea2378ae92e553232

25 листопада відбудеться суд по розлученню подружжя.

Источник:  bdzhola

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий