Шварценеггер оприлюднив вражаючий ролик до нового фільму (ВІДЕО)

Шварценеггер оприлюднив вражаючий ролик до нового фільму (ВІДЕО)

Американський кіноактор та колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер зіграв головну роль у новому фільмі під назвою «Наслідки». У новій стрічці Арні перетворюється у російського архітектора Віталія Калоєва. Як інформує replyua.net, трейлер до кінофільму актор опублікував на власній сторінці у соцмережі Фейсбук.




Фільм розповідає історію про те, як російський архітектор втратив свою сім’ю у авіакатастрофі. Калоєв вважає винним у цьому диспетчера, який допустив зіткнення двох повітряних суден. На борту одного з них знаходилася його дружина та двоє дітей. Росіянин приймає рішення мстити. Він вбиває того самого диспетчера та сідає у швейцарську в’язницю на 8 років. Але вже через 2 роки його випускають за зразкову поведінку.


Менш ніж за одну добу відеоролик набрав у мережі понад 2 мільйони переглядів. Більша кількість користувачів написали, що з нетерпінням чекають на прем’єру. Однак знайшлися і такі фани Шварца, які очікують від кіно «мордобійні». «Я сильно здивуюсь, якщо за ввесь період перегляду фільму не побачу, як 69-ти річний Арнольд Шварценеггер миле комусь обличчя», — зазначив один із користувачів Фейсбука. Після перегляду трейлера стає зрозуміло, що кіно буде дійсно гідним того, щоб його переглянути мінімум один раз.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий