Син Януковича зайнявся нерухомістю із зіркою Playboy – СМИ (фото)

Син Януковича зайнявся нерухомістю із зіркою Playboy – СМИ (фото)

Син екс-президента України Віктора Януковича Олександр вирішив вкласти 13 млн євро в нерухомість у Чорногорії




Як повідомляє Politeka, сербський таблоїд Informer пише, що спонукала його до цього 31-річна сербська модель і зірка Playboy Сорая Вучеліч. Інформацію опублікували також інші таблоїди регіону.


За даними видання, старший син президента-втікача має намір будувати в Чорногорії квартири і бізнес-об’єкти, а Вучеліч виступить посередником у продажу.

При цьому сербське видання називає Януковича-молодшого “успішним бізнесменом”, “сином екс-президента” і не згадує про санкції, накладені на нього в Чорногорії і в багатьох інших державах, повідомляє, що той познайомився з Вучеліч торік на чорногорському узбережжі.



“Олександр влітку минулого року був у Чорногорії, де і зустрів Сораю через спільних друзів. Почали спілкуватися і в неформальній бесіді прийшли до спільної справи. Олександр розповів, що є дозвіл на будівництво, і, що планує інвестувати в Чорногорії. Сорая йому сказала, що і вона вже деякий час має подібні плани”, – сказав співрозмовник видання.

Сама Вучеліч відмовилася коментувати угоду з Януковичем-молодшим: “Я вам цю інформацію не можу ні підтвердити, ні спростувати”.

Сорая Вучелич / соцсети

Сорая Вучелич / соцсети

Газета Informer, що опублікувала цю новину, щодня виходить у Белграді. Донедавна виходила також чорногорська версія видання, але наприкінці 2016 року редакція призупинила роботу в цій країні.

Як відомо, Олександр Янукович є серед осіб, проти яких ЄС застосовує персональні санкції з березня 2014 року. Згодом до цих санкцій долучилася і Чорногорія. Санкції не забороняють в’їзд Януковича до країни, але всі його активи підлягають конфіскації.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий