«Синочку, не треба!» У Миколаєві на очах сусідів п’яниця викинув із 7 поверху власну матір. Моторошне відео

«Синочку, не треба!» У Миколаєві на очах сусідів п’яниця викинув із 7 поверху власну матір. Моторошне відео

Увечері 9 травня в Миколаєві син викинув рідну матір із 7 поверху. Жінка загинула на місці.




Як повідомляє «Миколаївський оглядач«, трагедія сталася приблизно о 22-й годині.


Декілька людей, які були в дворі, почули гамір сварки, який лунав із вікна квартири на 7-му поверсі. Потім на балконі з’явилися дві людини, очевидці почули жіночий голос, який просив «Синочку, я твоя мама, не треба…».

Підійшовши ближче, свідки побачили жінку, яка висіла і трималася за поручні балкона. Чоловік, який стояв на балконі, старанно намагався відірвати її руки від перил. Буквально через декілька хвилин йому це вдалося, і жінка полетіла вниз.



Люди одразу ж викликали поліцію і швидку, але медична допомога була вже не потрібна — жінка померла від отриманих травм.

Прибулі на місце поліцейські затримали чоловіка, який зіштовхнув жінку з балкона. Ним виявився рідний син загиблої, раніше судимий Спартак К. Затриманий перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння.

«За словами сусідів, Спартак К. ось уже декілька років є справжнім прокляттям для мешканців будинку. Його постійні п’яні дебоші відомі всій окрузі. В стані алкогольного сп’яніння він бив свою матір і співмешканку, погрожував сусідам, перевертав сміттєві баки у дворі, нападав на випадкових перехожих. Все це сходило йому з рук. Патрульні практично щотижня доставляли дебошира в Центральний райвідділ поліції, проте звідти його випускали вже через декілька годин. Сусіди також скаржилися в поліцію: «Рано чи пізно, він кого-небудь уб’є». Однак відповіддю було незмінне: «Коли вб’є, тоді й приходьте…», — пише ЗМІ.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий