Скандал з Охлобистіним: Британію закликали не впускати відомого прихильника терористів “Л/ДНР”

Скандал з Охлобистіним: Британію закликали не впускати відомого прихильника терористів “Л/ДНР”

Прем’єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей отримала листа з Верховної Ради України із закликом не впускати в країну російського актора і режисера Івана Охлобистіна, відомого прихильника терористів “Л/ДНР”. Представник актора прокоментував ситуацію. Також звернення викликало великий резонанс у соцмережах, повідомляє Обозреватель.




Автор листа, нардеп від фракції “Народний фронт” Антон Геращенко попросив не впускати Охлобистіна в Лондон для участі в фестивалі “Дні російського кіно в Великобританії”. Копію листа Геращенко опублікував у своєму Facebook.


“Вважаю неприпустимим для цивілізованої країни видавати візу і приймати у себе пособника терористів маріонеткового окупаційного режиму. Тому я звернувся до прем’єр-міністра Великобританії Терези Мей з вимогою відмовити в допуску на територію Великобританії мракобіса Івана Охлобистіна. Сподіваюся, що прем’єр-міністр держави, що постраждала від російського тероризму, почує мене, і Іван Охлобистін замість візиту в Лондон поїде до своїх корєшей в тимчасово окупований Луганськ або Донецьк”, – зазначив депутат.

У свою чергу, представник Охлобистіна Максим Брусніцин повідомив, що російський актор “давно” отримав британську візу. Артист збирається до Великобританії для того, щоб представити фільм “Тимчасові труднощі” в рамках Тижня російського кіно.



“Візу давно видали”, – цитує представника актора РИА Новости.

Як повідомлялося, в Україні фільми з участю Івана Охлобистіна заборонили ще в 2014 році. Актор відомий своїми радикальними антиукраїнськими висловлюваннями і підтримкою проросійських сепаратистів.

Крім того, в 2016 році Охлобистіну видали “паспорт ДНР”. “Корочку” Охлобистіну вручив сам донецький ватажок Олександр Захарченко в “столиці” терористичної “ДНР”. Також у мережі опубліковано відео, як Охлобистін на колінах просив “паспорт ДНР”.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий