Скільки доведеться витратити на оренду квартири у Вінниці на Новий рік

Скільки доведеться витратити на оренду квартири у Вінниці на Новий рік

Українці в більшості вже визначилися, як і де зустрічатимуть новорічні свята. Одні поїдуть до рідних, інші зберуться веселою компанією в ресторані чи клубі. Є й ті, які запланують на Новий Рік поїздку в інше місто. Якщо і ваш вибір цього року припаде на Вінницю, потурбуйтеся заздалегідь про помешкання для святкування. Чим ближче до кінця грудня, тим менше залишається гарних і недорогих варіантів житла.




Спланувати бюджет допоможе пошукова система ЛУН.ua, де можна знайти відповідь, скільки наразі обійдеться подобова оренда квартири в різних районах Вінниці. Сьогоднішню вартість можете сміливо множити на 2, адже в святковий період ціни стрімко ростуть.


Центр міста

Ціни на оренду нерухомості в центрі міста коливаються від 120 до 2500 грн за добу. Найдешевші варіанти – це кімнати. Плануючи зняти недорогу й комфортну 1-кімнатну квартиру, можна вкластися в 230-250 грн. Двокімнатні апартаменти обійдуться в 400-800 грн. Є в центрі Вінниці пропозиції і приватних будинків. Проживання в такому помешканні недешеве – 2000-2500 грн за добу, але якщо розділити суму на компанію, то буде вигідно.

Замостянський район

У районі, який розташований на лівому березі Південного Бугу, чимало пропозицій з оренди житла. Найдешевше тут здають однокімнатні квартири – за ціною від 250 грн за добу. Найдорожчий варіант – це трикімнатне житло на 8 спальних місць з сучасною технікою і доступом до Wi-Fi за 1000 грн. Приватні будинки тут дешеві – всього 260-460 грн на добу.



Ленінський район

Недорого орендувати квартиру в районі, який розташований на правому березі Південного Бугу, можна за 150 грн на добу, дешевше лише кімнати – по 80-120 грн. Є тут варіанти й розкішних помешкань: однокімнатні апартаменти з джакузі обійдуться орендарям у 600 грн на добу. Для компаній є кілька пропозицій будинків – від 300 до 2 500 грн.

Староміський район

У цій частині Вінниці не надто багато пропозицій з оренди житла, зате діють привабливі ціни. Орендувати помешкання на добу можна за 120-1200 грн. Найнижчу вартість – 120 гривень – просять за окрему кімнату. Якщо ж хочеться винайняти саме квартиру, доведеться викласти щонайменше 160 грн. Це однокімнатне житло економ-класу. Ексклюзивні апартаменти за 1200 гривень розташовані в 1,5 км від центру міста й виділяються гарним видом з вікна, 4 спальними місцями, супутниковим ТВ, Wi-Fi тощо.

Досвідчені туристи радять бронювати житло заздалегідь. Бронювання передбачає часткову чи повну передоплату, однак є й гарантією того, що на свята ви не залишитесь у чужому місті без даху над головою.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий