Слідом за Орбаном Кадиров вибухнув істеричною заявою про війну, санкції та холодну зиму в Європі

Слідом за Орбаном Кадиров вибухнув істеричною заявою про війну, санкції та холодну зиму в Європі

Глава Чечні (суб’єкт РФ) Рамзан Кадиров видав нову серію істеричних заяв про війну в Україні. Оскільки реальних успіхів у окупантів на полі бою немає, то поплічник російського диктатора закликав українців припинити чинити опір агресору.




Кадиров на своїх сторінках у соцмережах вкотре нагадав, що повністю відірваний від реальності і в традиціях російської пропаганди став стверджувати, що «руками України Захід знищує мобілізоване цивільне населення».


РФ застосувала проти України майже всю можливу зброю, яку має, але Кадиров цього не визнає і пише, що Європа підтримує нашу державу, щоб змусити Кремль «перейти від спецоперації на повномасштабну війну». Очевидно, справи у Путіна є настільки поганими, що Кадиров навіть закликав українців повстати проти президента Володимира Зеленського.

Індикатор максимального рівня неадекватності голови Чечні проявився у заяві про те, що «простих українців відправляють із автоматами на танки». І це при тому, що втрати РФ за п’ять місяців наближаються до позначки у 40 000 солдатів та офіцерів, а системи HIMARS продовжують активно знищувати ворожі склади боєприпасів та інші військові об’єкти окупантів.



Більше того, Кадиров б’ється в істериці та заявляє, що санкції завдають шкоди не Росії, а Європі, яка, за його словами, «витратила резервні фонди на озброєння для України». Ці слова суперечать його твердженню про те, що у ЗСУ «тільки автомати».

Кадиров завершив свій бурхливий потік свідомості твердженням про «шляхетність» Росії, яка взимку «зможе, але не захоче всіх обігріти газом». Мабуть, він свято вірить, що газ є лише у РФ. «Європейці, українці, прокиньтеся!» – благає він.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий