Смертельна аварія у Бродах за участю військової техніки: за справу взялося ДБР

Смертельна аварія у Бродах за участю військової техніки: за справу взялося ДБР

У Бродах легковик зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки. На місці загинули 4 людини, серед них дитина, тож за справу взялося ДБР.




На Львівщині працівники ДБР розпочали розслідування обставин ДТП з військовим автомобілем, у якій загинули 3 жінки та 1 дитина.

Що трапилось

Трагедія сталася 15 вересня близько 8 вечора. На регульованому перехресті у місті Броди легковий автомобіль зіштовхнувся з бронетранспортером, який рухався у складі колони військової техніки.



Від отриманих травм на місці аварії загинули 3 дорослих та 1 дитина, ще 4 осіб потрапили до лікарні. Серед них – двоє хлопчиків у віці 7 та 8 років.

Фото з місця аварії: ДБР та Нацполіція

На місце аварії виїхали ДБР

Виявилось, що на місце аварії одразу ж виїхали працівники ДБР. Вони призначили низку експертиз та встановлюють усі обставини.

Наразі у Бюро зареєстрували кримінальне провадження за фактом порушення правил водіння (частина 2 статті 415 КК України). Передбачене статтею покарання – позбавлення волі на строк до 10 років. Слідство триває.

Нагадаємо, що кортеж президента Володимира Зеленського близько 23:00 14 вересня потрапив у ДТП. Зранку наступного дня у мережі з’явилося відео, на яких видно автівки після аварії. Також з місця події є кадри, як надавали першу медичну допомогу пораненому водієві іншого учасника ДТП.

Автори опублікованого відео здивувались, як водій їхав на автомобілі по Києву під час комендантської години. Поки що у поліції не оприлюднювали інформації, чи мав водій дозвіл на кермування транспортним засобом. Наразі ДБР розслідує усі подробиці дорожньо-транспортної пригоди.

Володимир Зеленський отримав легкі забої, але госпіталізація йому не знадобилася. Стану здоров’я пораненого водія не розголошували, але після ДТП його забрала карета швидкої допомоги.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий