Собчак напророкувала «загибель кар’єри» Порошенка через заборону російських соцмереж (відео)

Собчак напророкувала «загибель кар’єри» Порошенка через заборону російських соцмереж (відео)

Собчак вважає, що Порошенко позбудеться підтримки українського народу, «який славиться своєю непокорою».




Дочка екс-мера Санкт-Петербурга Анатолія Собчака Ксенія записала відеозвернення до президента України Петра Порошенка, розкритикувавши його через заборону російських соцмереж.


Називаючи соцмережі інструментом російських спецслужб, «ви підспівуєтк Путіну, який називає інтернет проектом ЦРУ», — заявила Собчак, звертаючись до Порошенка.



«Історичний досвід показує, що всі, хто оголошував війну соцмережам, програвали. Зараз, позбавивши 25 мільйонів жителів України можливості спілкуватися, ви втратили 25 мільйонів голосів», – вважає Собчак.

Вона також переконана, що такий радикальний крок погубить кар’єру Порошенка, адже прийняти таке рішення може тільки «політичний самогубець».

«Ви один, а в цих соціальних мережах сидить половина вашого народу, який славиться своєю непокорою і гумором. Народу, який організовував Майдан, добровольчі батальйони, саме через соцмережі — заборонені вами знаряддя фашистської пропаганди. Народу, який заплатив за Революцію гідності тисячами життів. І цю гідність ви одним указом злили у вигрібну яму», – переконана Собчак.

УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий