Співачка Марина Хлєбнікова отримала понад 50% опіків тіла під час пожежі: вона в комі. Відео Заслужена артистка Росії Марина Хлєбнікова отримала

Співачка Марина Хлєбнікова отримала понад 50% опіків тіла під час пожежі: вона в комі. Відео Заслужена артистка Росії Марина Хлєбнікова отримала

Заслужена артистка Росії Марина Хлєбнікова отримала понад 50% опіків тіла під час пожежі в Москві. 56-річна співачка перебуває у вкрай тяжкому стані. Лікарі ввели її у медикаментозну кому та підключили до апарату ШВЛ.




Як пише «Обозреватель», медики поки що не готові робити прогнози щодо одужання артистки.


Телеграм-канал Mash стверджує, що у Хлєбнікової спалене обличчя, тулуб і постраждали верхні дихальні шляхи. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння. Джерела стверджують, що Марина Хлєбнікова просто заснула з цигаркою.

Дочка співачки Домініка, яка на момент НП перебувала у квартирі, розповіла працівникам правоохоронних органів, що «мама курила біля вікна». Від цього нібито могли спалахнути речі.



За деякими даними, у крові Хлєбнікової виявлено алкоголь.

Донька Марини Хлєбнікової в момент пожежі перебувала у квартирі

Увечері 18 листопада російська співачка була госпіталізована до НДІ швидкої допомоги імені Скліфосовського. Займання сталося у будинку на вулиці Ратній – спалахнули особисті речі співачки. У момент НП у дворівневій квартирі перебували ще батько, мати та дочка Хлєбнікової.

Зі слів очевидців, із під’їзду на ношах спочатку винесли батька артистки – при тямі, потім її саму. Марина Хлєбнікова була непритомна, в обгорілому одязі. Артистку поклали на землю та намагалися привести до свідомості.

Місце пожежі у Москві на вулиці Ратній

Телеграм-канал 112 додав, що повністю вигоріла спальня Марини Хлєбнікової на другому поверсі. Її батьки та донька дивом не постраждали, оскільки на момент НП перебували на першому рівні квартири. Екстреним службам довелося виламувати двері, щоби потрапити всередину. Коли Хлєбнікову виявили, співачка вже була непритомна.

Коротко про зірку:

Марина Хлєбнікова – радянська та російська естрадна співачка, поп-зірка 90-х, відома своїми хітами «Солнышко мое, вставай!» і «Чашка кофию».

6 листопада їй виповнилося 56 років.

Спочатку Хлєбнікова виступала у складі груп «Інтеграл» та «На-На», потім зайнялася сольною кар’єрою.

У 2018 році співачка пережила нервовий зрив через самогубство першого чоловіка, музиканта Антона Логінова.

Марину Хлєбнікову неодноразово звинувачували у зловживанні алкоголем. У 2019 році вона публічно заявила про свою нібито серйозну хворобу, не уточнивши характер захворювання.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий