Срочно! На Маріуполь сунуть ворожі танки, терористи гатять з «Градів»

Срочно! На Маріуполь сунуть ворожі танки, терористи гатять з «Градів»

ЗСУ знищили ворожий опорний пункт під Маріуполем.




Під Маріуполем проросійсько-терористичні війська стріляють по позиціях українських морпіхів з усього, що є. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив центр волонтерів «People’s Project».


«За попередніми даними, повністю знищили ворожий опорний пункт разом із терористами. Ворог посилює артобстріл й переніс вогонь на вже колишні власні позиції. У зону бою сунуть ворожі танки», — йдеться у повідомленні.



У свою чергу волонтери фонду «Повернись живим» повідомляють, що бої на Маріупольському напрямку не припиняються: ворог інтенсивно продовжує обстріл наших передових позицій з крупнокаліберних мінометів та ствольної артилерії. «Є підтвердження, що близько 12:00 терористи застосували реактивні системи залпового вогню «Град», — розповіли волонтери, додавши, що, за непідтвердженою інформацією, є поранені серед ЗСУ.

«Під Маріуполем зранку сильний бій. Велком у 2014 рік. Хочеться помилитися, але начебто все дуже серйозно. З нашого боку є поранені», — пише на своїй сторінці у Facebook волонтер Серж Марко.

У штабі АТО заявили, що Водяне перебуває під обстрілами «Градів». Зазначається, що позиції українських військ у районі населеного пункту Водяне, що на Маріупольському напрямку, були обстріляні окупантами із застосуванням РСЗВ БМ-21 «Град» , 152-мм та 122-мм артилерії, 120-ти та 82-х міліметрових мінометів.

«За попередньою інформацією, внаслідок боїв на Маріупольському напрямку загинув військовослужбовець, ще 8 українських захисників отримали поранення», — розповіли у прес-центрі штабу АТО.

УНІАН

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий