США виділять Україні ще 250 млн доларів військової допомоги

США виділять Україні ще 250 млн доларів військової допомоги

Міністерство оборони Сполучених Шатов Америки повідомило, що планує виділити 250 млн доларів у рамках співпраці у сфері безпеки для нарощування потенціалу Збройних сил України. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сайт Пентагону.




Як повідомляється, співробітництво в галузі безпеки стало можливим завдяки прогресу України в ухваленні ключових оборонних реформ.


«Це підтверджує давні оборонні відносини між Сполученими Штатами та Україною і загальний обсяг допомоги Україні в галузі безпеки з 2014 року становитиме 1,5 млрд доларів», — йдеться в повідомленні.

Виділені кошти будуть спрямовані на придбання обладнання для підтримки поточних навчальних програм і операцій у рамках поточних зусиль США щодо збільшення підтримки військово-морської піхоти України.



«США як і раніше прихильні надання допомоги Україні в реалізації положень закону про національну безпеку», — йдеться у заяві Пентагону.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що Німеччина виділила Україні технічну і фінансову допомогу в розмірі 82 млн євро.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий