Стала відома дата закриття фонтану «Рошен» у Вінниці

Стала відома дата закриття фонтану «Рошен» у Вінниці

Відома дата закриття вінницького фонтану 2016! 

Закриття фонтану Рошен 2016 відбудеться 15 жовтня о 19:00. ВХІД ВІЛЬНИЙ!Ось і закінчився шостий сезон роботи вінницького фонтану Рошен. В 2016 році, фонтан Roshen розпочав свою роботу 23 квітня.




Гостей і охочих подивитися нову шоу-програму самого надзвичайно красивого фонтану було ще більше, ніж в минулому сезоні. Це говорить про надзвичайну популярність вінницького фонтану та його унікальної конструкції. Унікальність фонтану Roshen, в тому, що він може на зиму ховатися під воду, а навесні знову радувати око.


Хочу нагадати, що це найбільший у Європі світломузичний фонтан із єдиною у світі системою занурення під воду та реконструйована Набережна «Roshen» відкриті 4 вересня 2011 року. Фонтан Roshen розташований в руслі річки Південний Буг й має довжину 140 метрів і висоту струменя до 60 метрів.

Концерт на честь закриття сезону фонтану у Вінниці 2016



Закрытие фонтану в цьому році, присвячується 25-річчю Незалежності України та Дню захисника вітчизни. Нудно не буде, це вже точно!

Кожне закриття і відкриття фонтану супроводжується мега-крутими артистами і світломузичним шоу фонтанів, куди ж без них))

Проводжати фонтан на «зимовий сон» приїде Народний артист УкраїниОлександр Пономарьов. Не дадуть нудьгувати і зігріють культовими хітами групи: «Танок на Майдані Конґо»(«ТНМК») і «Брати Гадюкіни»

Источник:  vinnitsa.babyservice

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий