Стінга у Києві зустріли з короваєм, а він зажадав швачку. ФОТО

Стінга у Києві зустріли з короваєм, а він зажадав швачку. ФОТО

Британський співак і музикант Стінг прибув до Києва. Артист приземлився у столиці України після шестирічної перерви — саме стільки він не приїздив з концертами до українців.




Організатори київського концерту Стінга, який відбудеться 6-го жовтня, зустріли зірку в аеропорту з «короваєм миру», пише «ТСН«.


66-річний співак був не надто багатослівний, ступивши на київську землю. Стінг встиг сказати журналістам лише те, що радий бути у Києві, після чого сів до машини. До слова, містом музиканта супроводжує приватна охорона.

А ще в райдері Стінга є кілька цікавих пунктів. Зокрема, артист заждав, аби в день його концерту чергувала швачка, а під час самого виступу – лікар. Це на випадок, якщо у співака виникнуть проблеми з голосовими зв’язками.



Стінг уже в Києві

У гримерці Стінга мають стояти вазони з квітами та довгий диван. Ще одним побажанням британською зірки є кімната для медитації. А ще в його райдері декілька пляшок білого та червоного вина.

Подейкують, Стінг навряд чи гулятиме Києвом напередодні концерту.

Відомо, що співак разом з дружиною Труді оселилися на останньому поверсі п’ятизіркового готелю в центрі міста. Подружжю виділили величезний пентхаус на 238 квадратних метрів, пише «Комсомольська правда в Україні».

 Співак оселився у президентському номері

У президентському номері, вартістю 4,5 тисячі євро за добу, є камін, кілька спальних місць, лаунж-зона, кухня, де персональний кухар готуватиме корисні страви з екологічних продуктів. Останні, до слова, ще заздалегідь замовили у фермерів.

Також у розпорядженні Стінга буде окремий доступ в SPA-зону, міні-спортзал і «найбільша ванна, яка тільки є в готелях Києва», зауважили працівники готелю.

Что думаете по этому поводу? Оставьте свой комментарий

Добавить комментарий